Kirjoitan kokemuksistani arjessa pienellä budjetilla elämisestä ja siitä, kuinka voi säästää pienissäkin asioissa. Julkaisen ruokareseptejä, askarteluvinkkejä, arjen säästövinkkejä ja omia ajatuksiani elämästä.
5. marraskuuta 2012
Lihamureke
800 g jauhelihaa
1 prk kermaviiliä
n. 0,75 dl korppujauhoja
1/2 pss Ranskalainen sipulikeitto-aineksia
mustapippuria
pippurisekoitusta
1/2 pkt Aura-juustoa murustettuna
2 kananmunaa
Täyte:
3 keitettyä kananmunaa
1/2 pkt Aura-juustoa
2 säilykepersikan puolikasta
Tehdään murekemassa. Muotoillaan vuokaan soikea pötkö reilusta puolikkaasta massaa ja keskelle painetaan ura. Uraan laitetaan keitetyt kananmunat, Auramuru ja säilykepersikkaviipaleita. Loput massasta päälle ja muotoillaan tiukka pötkö. :)
Paistetaan 200 asteessa n. 50 minuuttia. Tarjoillaan perunoiden ja ruskean kastikkeen kanssa. Lisukkeina oli tällä kertaa keitettyjä papuja ja tomaatti-sipulisalaattia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti