5. marraskuuta 2012

Lihamureke


800 g jauhelihaa
1 prk kermaviiliä
n. 0,75 dl korppujauhoja
1/2 pss Ranskalainen sipulikeitto-aineksia
mustapippuria
pippurisekoitusta
1/2 pkt Aura-juustoa murustettuna
2 kananmunaa

Täyte:
3 keitettyä kananmunaa
1/2 pkt Aura-juustoa
2 säilykepersikan puolikasta












Tehdään murekemassa. Muotoillaan vuokaan soikea pötkö reilusta puolikkaasta massaa ja keskelle painetaan ura. Uraan laitetaan keitetyt kananmunat, Auramuru ja säilykepersikkaviipaleita. Loput massasta päälle ja muotoillaan tiukka pötkö. :)
Paistetaan 200 asteessa n. 50 minuuttia. Tarjoillaan perunoiden ja ruskean kastikkeen kanssa. Lisukkeina oli tällä kertaa keitettyjä papuja ja tomaatti-sipulisalaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti